čtvrtek 28. února 2013

Mega Money Hybrid


Dole čti pravidlo následovníka (referrala) 

Dnes teprve po čtvrté vstupuji do programu dříve než v den 1, program bude ještě necelých 7 dní ve stadiu pre-lauch (před spuštěním). Mám z toho opravdu radost jelikož z toho byl pokaždé dobrý zisk.
Nejlepší na tom je, že je to admina který provozoval už více spolehlivých programů, jako například FastCashMega a nyní i PipMega. Tento program je ještě ke všemu napůl cycler (vysvětlím níže), takže ten kdo bude u toho, v momentě když program začne, tak má zajištěny okamžité zisky.

Co mě zajímá jako investora:
Již podruhé zmiňuji tohoto admina, takže myslím že ho tentokrát představovat nemusím (Kdo neví, přečti si článek o PipMega) .
Program jak název napovídá je Hybridní, což znamená že kombinuje několik způsobů výdělku. Tedy konkrétně dva způsoby. Za $10 koupíte hybridní jednotku která je rozdělena na poloviny.

50% platí2% denně  75 dní (zisk 150%)
50% platí 200% tato pozice když uzavře cyklus, tak se zhodnotí na 200%

První část je jasná, nicméně cycler se může zdát trochu složitější na pochopení, ale v podstatě je to taky jednoduché. 
Uživatelé jsou postaveni do jedné řady, nejstarší (číslo1) je na začátku a všichni jsou pak řazeni za něj. Pokud má uživatel číslo1 "cycler pozici" v hodnotě $50, tak jakmile poslední uživatelé v sytému utratí dohromady $100 za nové pozice uživatel číslo jedna dostane těchto $100 a odchází z řady pryč. Na řadu se tak dostane uživatel číslo 2 a ten zase čeká až se utratí v systému dvou násobek jeho vkladu do "cycler pozic" . Je to jako když čekáte ve frontě k okýnku kde se dávají peníze a když se dostanete k okýnku tak vás vyplatí z kapes lidí co sou na konci fronty.
Já sám znám zatím cycler programy jen z teorie, tak uvidíme jak to bude fungovat naživo, ale musím říct, že z toho co o cyclerech píší někteří investoři, tak to může být velice dobré na penízehlavně rychlé. stačí být jen na začátku programu a koupit si ty první pozice.
Program má všechny předpoklady k tomu stát se jedním z nejlepších v roce 2013, takže kdo může, jděte do toho.


Nejdůležitější informace o programu
  •  Vprogramu kupujete hybridní jednotky:
  • 50% platí 2% denně  75 dní (zisk 150%)
  • 50% platí 200% tato pozice když uzavře cyklus, tak se zhodnotí na 200%
  • Peníze můžete vložit a vybírat za pomoci elektronických peněženek, Liberty Reserve, Perfect Money,Solid Trust Pay (STP), EgoPay.
  • Program teprve začne a to 7.3.2013 (odpočet najdete na jeijich webu)

 To je vše a už se moc na tento program těším .


Čti pravidlo následovníka (referrala) 
Pokud se registrujete do programu uvedeném zde na mém blogu kliknutím na odkaz, nebo reklamní banner, tak se stanete mým následovníkem (referralem) což znamená, že dostanu za každý váš vklad nějakou procentuelní provizi (3-10%) provizi. Tato provize není odečtena vám z vašeho vkladu. Můžete si samozřejmě program vyhledat např. googlem a zaregistrovat se, aniž by jste byl něčím následovníkem (referralem), nicméně vaše zisky to nijak neovlivní. Naopak pokud se přihlásíte jako můj následovník, tak já vám za to poskytnu co nejefektivnější podporu a třeba i varovné informace týkající se onoho programu, což je k nezaplacení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Do komentářu je zakázáno dávat jakýkoliv odkaz/URL adresu. Každý takový odkaz chápu jako spam a hned ho mažu.